Levering fra 29,- Fri fragt ved ordrer over 499,-  Sikker betaling  

Tom kurv
Manhattan Cocktail Sæt indeholder: Manhattan Shaker, Klassisk Jigger, Plastik Muddler. 
Manhattan Cocktail Sæt indeholder: Manhattan Shaker, Klassisk Jigger, Plastik Muddler.
Klassisk Jigger
Muddler i hårdfør plast
Åben Manhattan Shaker

Manhattan Cocktail Sæt

Billigt startsæt med det nødvendige

Pris
Pris: 199,00 kr
39,80 kr
Beskrivelse

Hvorfor skal jeg vælge et Manhattan Cocktail Sæt?

Manhattan Cocktail Sæt har vi sammensat til dig, der er ny i cocktailverdenen og gerne vil i gang med at shake lærke cocktails med et billigt sæt, der ikke går på kompromis med kvaliteten. Det er et super simpelt shakersæt at anvende da sien, der fjerner store elementer, såsom is og frugtbåde, allerede er indbygget i cocktailshakeren. Cocktailshakeren har et flot klassisk design og en stor volumen, så der er plads til et par omgange af drinks. Udover shakeren får du en Klassisk Jigger, der gør det muligt for dig at følge cocktailopskrifter med stor præcision, samt en hårdfør Klassisk Plastik Muddler så du kan mose bær, frugt og krydderurter. Har du gæster på besøg, som du gerne vil imponere med en lækker drink, vil et Manhatten Cocktail Sæt være en stor hjælp. 

 

Hvordan betjenes et Manhattan Cocktail Sæt?

Når du skal bruge dit Manhattan Cocktail sæt, måler du ingredienserne op i den medfølgende Standard Jigger og muddler bær, frugt eller krydderurter, hvis det indgår i cocktailen med en Klassisk Plastik Muddler. Når du har shaket din cocktail, kan du hælde den direkte op i dit cocktailglas. Sien i Manhattan Shakeren holder de store elementer væk fra din drink, så du behøver ikke at anvende en ekstern si.

 

Hvad skal jeg ellers bruge for at komme i gang med at shake?

Som udgangspunkt behøver du ikke andet for at komme i gang. Sættet er sammensat med henblik på, at du hurtigst muligt kan komme i gang med det, det egentlig handler om – nemlig at servere nogle gode cocktails. Hvis du vil øge komforten og toppe kvaliteten af dine drinks, kan du se på en Isknuser og Finestrainer. Det er to lækre værktøjer, som feinchmakeren vil sætte pris på.

 

Det hurtige overblik

-          En god all-round pakke til en god pris

-          Indeholder: Manhattan Cocktail Shaker, Klassisk Jigger, Klassisk Plastik Muddler

-          For mere information vedrørende de enkelte produkter kan du se de respektive produktbeskrivelser