Levering fra 29,- Fri fragt ved ordrer over 499,-  Sikker betaling  

Tom kurv
Boston Cocktail Shaker med bund og glas 
Boston Cocktail Shaker med bund og glas
Boston Cocktail Shaker bund
Boston Cocktail Shaker glas
Boston Cocktail Shaker

Boston Cocktail Shaker

Bartenderens valg

Pris
Pris: 159,00 kr
31,80 kr
Beskrivelse

Hvorfor skal jeg vælge en Boston Cocktail Shaker?

Boston Cocktail Shakeren er det sikre valg, når du skal anskaffe dig en shaker. Udover at have et flot design er det den shakertype, som er rarest at arbejde med, da den er hurtig at betjene, nem at rengøre og har en stort volumen på 750ml, hvilket vil sige, at du kan shake et par cocktails ad gangen. Den todelte konstruktion, som består af en underdel i rustfrit stål og en overdel i klart glas, gør, at Boston Cocktail Shakeren er hurtig at skille ad, hvilket er en kæmpe fordel, hvis du skal shake mere end en enkelt cocktail i løbet af aftenen.


Hvordan betjenes Boston Cocktail Shaker?

Når du skal bruge din Boston Cocktail Shaker, hælder du ingredienserne op i glasset og sætter metaldelen udover det. Nu er det tid til at shake. Efter endt shaking tager du glasset af, putter din cocktail-strainer på metaldelen (for at fjerne is og andre uønskede elementer fra din cocktail) og hælder din drink op i et glas. 

Se vores videoguide herunder!

 

Hvad skal jeg ellers bruge for at komme i gang med at shake?

Vi anbefaler, at du også anskaffer dig en strainer (eksempelvis en Cocktail Strainer som passer til shakeren), da der ikke er en si indbygget i bostonshakeren. For at gøre det lettere at mixe drinks og samtidig øge antallet af drinks, du har mulighed for at shake med et godt resultat til følge, er det en god ide også at anskaffe dig en muddler og en jigger. Hvis du vil ”gå hele vejen”, kan du også se nærmere på mulighederne for at anskaffe dig en isknuser.

 

Det hurtige overblik

-       Flot design

-       Simpel og hurtig at anvende

-       Solid underdel i rustfrit stål og tykt glas

-       Stor kapacitet

-       Dimensioner underdel: 17,5 x 9,3 cm

-       Dimensioner glas: 15 x 8,8 cm


Videoguide