Levering fra 29,- Fri fragt ved ordrer over 499,-  Sikker betaling  

Tom kurv
Manhattan Cocktail Shaker 
Manhattan Cocktail Shaker
Manhattan Cocktail Shaker med pynt
Manhattan Cocktail Shaker i 3 dele
Manhattan Cocktail Shaker i barmiljø

Manhattan Cocktail Shaker

En god all-in-one shaker

Pris
Pris: 129,00 kr
25,80 kr
Beskrivelse

Hvorfor skal jeg vælge en Manhattan Cocktail Shaker?

Manhattan Cocktail Shakeren er et oplagt valg til dig, der skal stifte bekendtskab med cocktailverdenen for første gang. Det er en praktisk alt-i-en løsning med indbygget si, der fjerner is og andre store elementer såsom frugtstykker. Den lave pris og indbyggede si gør det også til en utrolig økonomisk løsning, da det ikke er nødvendigt at tilkøbe en Cocktail Strainer. 


Hvordan betjenes en Manhattan Cocktail Shaker?

Når du skal bruge din Manhattan Cocktail Shaker, hælder du ingredienserne op i metalunderdelen sammen med isterninger og sætter låget på. Efter endt shaking tager du det øverste låg af, og drinken er klar til at blive hældt op. Cocktailen kan eventuelt hældes igennem en finestrainer, hvis opskriften kræver det, for at forhindre mindre frugtstykker og små isflager i at komme ned i den serverede cocktail.


Hvad skal jeg ellers bruge for at komme i gang med at shake?

For at gøre det lettere at mixe drinks og samtidig øge antallet af drinks du har mulighed for at shake med et godt resultat til følge, er det en god ide også at anskaffe dig en muddler og en jiggerTil nogle populære cocktails såsom Cosmopolitan og Margartia skal indholdet helst finestraines for at filtere de helt små frugtstykker og isflager fra, derfor kan en finestrainer også være nyttig. 

 

Det hurtige overblik

-          Flot klassisk design

-          Simpel og hurtig at anvende

-          Tredelt konstruktion i  blankpoleret rustfrit stål

-          Stor kapacitet (750ml) og indbygget si

-          Dimensioner underdel: 26 x 9 cm