Levering fra 29,- Fri fragt ved ordrer over 499,-  Sikker betaling  

Tom kurv
Deluxe Jigger med mål i ouces og milliliter 
Deluxe Jigger med mål i ouces og milliliter
Deluxe Jigger med mål i milliliter og ounces

Deluxe Jigger

Jigger med forskellige måleenheder

Pris
Pris: 109,00 kr
21,80 kr
Beskrivelse

Hvorfor skal jeg vælge en Deluxe Jigger?

Deluxe Jiggeren er det oplagte valg til dig, der sætter pris på komfort og enkelhed. Den absolutte fordel ved denne jigger er, at den både har en skala i milliliter og i ounces, som ofte er den foretrukne måleenhed i cocktailopskrifter fra USA. At begge skalaer er inkluderet gør, at du ikke behøver at stå og gange i hovedet for at finde ud af hvor meget af diverse ingredienser, der skal i din drink. Samtidig er det en utrolig pæn jigger, der vil se godt ud i dit barskab. Jiggeren er lavet i blankpoleret rustfrit stål og har en maksimal volumen på 75 ml.

 

Hvordan betjenes en Deluxe Jigger?

De klare afmærkninger på Deluxe Jiggeren gør det enkelt at måle præcist hvor meget du hælder i din cockail. Jiggerens afmærkninger dækker 15, 20, 30, 45, 60 og 75ml. Med hensyn til onoces dækker den fra 0,5 til 2,5 ounces med afmærkninger ved hver halve ounce.

 

Hvad skal jeg ellers bruge for at komme i gang med at shake?

En Deluxe Jigger er bare en del af et barskab. For at komme i gang med at mixe dine egne cocktails behøver du også en cocktailshaker og i de fleste tilfælde også en muddler. Du kan eventuelt overveje at kigge på et af vores cocktailsæt, hvis du er helt ny i cocktailverdenen.

 

Det hurtige overblik

-          Smart jigger med både milliliter og ounces

-          Lækkert design i rustfrit stål

-          Dimensioner: 6,5 x 5,5 cm