Levering fra 29,- Fri fragt ved ordrer over 499,-  Sikker betaling  

Tom kurv
muddler_i_stål
muddler_i_stål_2

Muddler i Rustfrit Stål

Designmuddler til det grove arbejde

Pris
Pris: 99,00 kr
19,80 kr
Beskrivelse

Hvorfor skal jeg vælge en Muddler i Rustfrit Stål?

Muddleren i Rustfrit Stål er en hårdfør morter i et tidløst design. Muddlerens hoved har savtakker, som egner sig til det grove arbejde, hvorfor du let kan mose smag ud af eksempelvis bær, frugter og krydderurter. Mosning af sukkerknalder til cocktails, såsom Caprihana eller Old Fashioned, går også let som en leg. Muddleren har grebsringe af gummi, som gør den utrolig komfortabel at arbejde med.Skal du primært bruge muddleren til mosning af limefrugter, anbefaler vi, at du kigger på vores muddlere med en flad bund, eksempelvis en Deluxe Træ Muddler, da mosning med savtakker kan frigive uøskede bitre olier fra limefrugter. 

 

Hvordan betjenes en Muddler i Rustfrit Stål?

Når du skal mixe drinks, der indeholder ingredienser, som skal moses for at frigive smag og/eller duft, skal du anvende en muddler. Det er meget forskelligt, hvor meget de forskellige ingredienser skal muddles, da de reagerer forskelligt på at blive most. Til en Mojito er det for eksempel ikke ønskværdigt at muddle sine limefrugter for længe, da det vil frigive nogle bitre olier. Hvis det primært er Mojitos du skal lave, vil vi derfor anbefale dig at kigge på en af vores muddlers fremstillet i træ i stedet for. Er det derimod lidt grovere muddlearbejde, såsom kiwi eller blåbær, vil denne takkede muddler være det perfekte valg. Vi anbefaler at du vasker din muddler af i hånden for at forlænge dens levetid.

 

Hvad skal jeg ellers bruge for at komme i gang med at shake?

En Muddler i Rustfrit Stål er bare en del af et barskab. For at komme i gang med at mixe dine egne drinks behøver du også en cocktailshaker og en jigger. Du kan eventuelt kigge på et af vores cocktailsæt, hvis du er helt ny i cocktailverdenen, og gerne vil købe en samlet pakke til en god pris. 

 

Det hurtige overblik

-          Fremstillet i rustfrit stål og plast

-          Ideel til at mose ingredienser på grund af det takkede hoved

-          Dimensioner: 21,5 x 2,5 cm