Levering fra 29,- Fri fragt ved ordrer over 499,-  Sikker betaling  

Tom kurv
Deluxe Træ Muddler udmærker sig ved at være 25,5 cm lang, og fordelen ved den ekstra længde er, at du nemt kan støde i cocktailshakeren / cocktailglasset uden, at hånden går i mod cocktailshakerens kanter. 
Deluxe Træ Muddler udmærker sig ved at være 25,5 cm lang, og fordelen ved den ekstra længde er, at du nemt kan støde i cocktailshakeren / cocktailglasset uden, at hånden går i mod cocktailshakerens kanter.
Deluxe Træ Muddler
Træ Muddler
Deluxe Træ Muddler

Deluxe Muddler 25cm

Muddleren der sikrer maksimal komfort

Pris
Pris: 59,00 kr
11,80 kr
Beskrivelse

Hvorfor skal jeg vælge en Deluxe Træ Muddler?

Med sine 25,5 cm er dette den ultimative muddler, uanset hvilken shaker du vælger at anvende. Det pæne design og længden af muddleren gør dette til et yderst godt køb. Den primære fordel ved den ekstra længde er, at du nemt kan støde i cocktailshakeren, uden at hånden går i mod cocktailshakerens kanter. Den er fremstillet i træ og ligger godt i hånden. Vi anbefaler muddleren til dig, der ikke vil gå på kompromis med komforten, når du skal mixe dine cocktails. Prisen er til fulde retfærdiggjort, når man står med muddleren i hånden og har muddlet råvarene til de første par drinks. Vi er ikke i tvivl om, at du vil være tilfreds med dette produkt, hvis du sætter pris på kvalitet og komfort.

 

Hvordan betjenes en Deluxe Træ Muddler?

Denne muddler kan bruges til mange forskellige slags ingredienser. Ligesom dens lillebror, Klassisk Træ Muddler, er den specielt anvendelig, når der skal muddles ingredienser, såsom lime og citron, der kan frigive bitre olier, hvilket man undgår med denne muddler på grund af dens glatte stødehoved. Vi anbefaler, at du vasker din muddler af i hånden for at forlænge dens levetid.

 

Hvad skal jeg ellers bruge for at komme i gang med at shake?

En Deluxe Træ Muddler er bare en del af dit barudstyr. For at komme i gang med at mixe dine egne cocktails behøver du også en cocktailshaker og i de fleste tilfælde også en jigger. Du kan eventuelt overveje at se på et af vores cocktailsæt, hvis du er helt ny i cocktailverdenen. Derudover synes vi også, at du skal se på en isknuser – den er yderst praktisk, hvis du skal mixe en Mojito eller Caprihina.

 

Det hurtige overblik

-          Fremstillet i træ

-          Bredt anvendelses område på grund af det glatte stødehoved

-          Dimensioner: 25,5 x 3 cm