Levering fra 29,- Fri fragt ved ordrer over 499,-  Sikker betaling  

Tom kurv
Træ Muddler med pynt 
Træ Muddler med pynt
Træ Muddler
Træ Muddler i brug

Klassisk Træ Muddler

En lækker muddler til det hele

Pris
Pris: 39,00 kr
7,80 kr
Beskrivelse

Hvorfor skal jeg vælge en Klassisk Træ Muddler?

Klassisk Træ Muddler henvender sig til dig, der vil stifte bekendtskab med cocktailuniverset på et begrænset budget uden at gå på kompromis med funktionaliteten. Med sine 21 centimeter kan den sagtens bruges sammen med de forskellige cocktailshakers, du finder her på siden. Muddleren er fremstillet i træ, og er perfekt til at mose diverse ingredienser, der skal i din cocktail.

 

Hvordan betjenes en Klassisk Træ Muddler?

Når du skal lave drinks, der indeholder ingredienser, som skal moses for at frigive smag og/eller duft, skal du anvende en muddler. Det er meget forskelligt, hvor meget de forskellige ingredienser skal muddles, da de reagerer forskelligt på at blive most. Til en Mojito er det for eksempel ikke ønskværdigt at muddle sine limefrugter for længe, da det vil frigive nogle bitre olier. Hvis det primært er Mojitos du skal lave, eller i øvrigt mixe drinks hvor der skal muddles limefrugter, vil vi anbefale dig at vælge en af vores træmuddlers. Er det derimod lidt grovere muddlearbejde så som kiwi eller blåbær, vil en plastik- eller stålmuddler være et fint alternativ. Vi anbefaler, at du vasker din muddler af i hånden for at forlænge dens levetid.

 

Hvad skal jeg ellers bruge for at komme i gang med at shake?

En Klassisk Træ Muddler bare en del af dit barudstyr. For at komme i gang med at mixe dine egne cocktails behøver du også en cocktailshaker samt en jigger. Tag evt. et kig på et af vores cocktailsæt, hvis du vil købe en samlet pakke til en god pris. Derudover kan en isknuser være smart, hvis du vil have "hele pakken".

 

Det hurtige overblik

-          Fremstillet i træ

-          Bredt anvendelses område på grund af det glatte stødehoved

-          Dimensioner: 21 x 2,5 cm