Levering fra 29,- Fri fragt ved ordrer over 499,-  Sikker betaling  

Tom kurv
Klassisk Plastik Muddler 
Klassisk Plastik Muddler
Klassisk Plastik Muddler i brug
Klassisk Plastik Muddler i barmiljø

Klassisk Plastik Muddler

En muddler til det grove arbejde

Pris
Pris: 49,00 kr
9,80 kr
Beskrivelse

Hvorfor skal jeg vælge en Klassisk Plastik Muddler?

Klassisk Plastik Muddleren har et hoved med takker og egner sig derfor til det grove arbejde, såsom mosning af bær, frugter, krydderurter og sukkerknalder. Med sine 21,5 centimeter kan den sagtens bruges sammen med de forskellige cocktailshakers, du finder her på siden. Muddleren er fremstillet i hårdfør plastik. Skal du primært bruge Muddleren til limefrugter der indgår i eksempelvis i en Mojito, synes vi, at du skal kigge på vores muddlers fremstillet i træ, med et fladt hoved, der ikke frigiver bitre olier fra limefrugten. 

 

Hvordan betjenes en Klassisk Plastik Muddler?

Når du skal mixe drinks, der indeholder ingredienser, som skal moses for at frigive smag og/eller duft, skal du anvende en muddler. Det er meget forskelligt, hvor meget de forskellige ingredienser skal muddles, da de reagerer forskelligt på at blive most. Til en Mojito er det for eksempel ikke ønskværdigt at muddle sine limefrugter for længe, da det vil frigive nogle bitre olier. Hvis det primært er Mojitos du skal lave, vil vi derfor anbefale dig at kigge på en af vores muddlers fremstillet i træ i stedet for. Er det derimod lidt grovere muddlearbejde, såsom kiwi eller blåbær, vil denne takkede muddler være det perfekte valg. 

 

Hvad skal jeg ellers bruge for at komme i gang med at shake?

En Klassisk Plastik Muddler er bare en del af et barskab. For at komme i gang med at mixe dine egne drinks behøver du også en cocktailshaker og en jigger. Du kan eventuelt  kigge på et af vores cocktailsæt hvis du er helt ny i cocktailverdenen og gerne vil købe en samlet pakke til en god pris. 

 

Det hurtige overblik

-          Fremstillet i plastik

-          Ideel til at mose ingredienser på grund af det takkede hoved

-          Dimensioner: 21,5 x 2,8 cm