Levering fra 29,- Fri fragt ved ordrer over 499,-  Sikker betaling  

Tom kurv
Cocktail Strainer 
Cocktail Strainer
Cocktail Strainer i brug med Boston Shaker
Cocktail Strainer på cocktail-shaker-bund

Cocktail Strainer

Passer perfekt til din Boston Shaker

Pris
Pris: 49,00 kr
9,80 kr
Beskrivelse

Hvorfor skal jeg vælge en Cocktail Strainer?

Cocktail Strainer anvendes sammen med din Boston Shaker for at filtrere de store elementer såsom is eller frugtbåde, fra din cocktail. Vælger du at anskaffe dig en Boston Shaker, anbefaler vi, at du også investerer i en Cocktail Strainer, da en Boston Shaker ikke har en indbygget si. Straineren er fremstillet i rustfrit stål og designet således, at spiralen kan tages af. Det er praktisk, når den skal rengøres eller, hvis du får brug for en fjeder til at preshake æggehvider.

 

Hvordan betjenes en Cocktail Strainer?

Straineren passer perfekt til Boston Shakeren, som du også finder her på siden. Straineren sættes direkte ned på metalunderdelen på din Boston Shaker, hvorefter du kan hælde cocktailen op i dit cocktailglas. De fire støtteben på Cocktail Strainer giver maksimal stabilitet, så du ikke risikerer at miste grebet om den.

 

Hvad skal jeg ellers bruge for at komme i gang med at shake?

Vælger du en Cocktail Strainer, har du højest sandsynligt også bestemt dig for, hvilken cocktailshaker du vil have – eller måske har du en i forvejen. Derudover behøver du bare en jigger og en muddler for at komme i gang. Når du overvejer, hvilken muddler du skal investerer i til dit barsæt, anbefaler vi, at du ser på en Deluxe Træ Muddler, der med sine ekstra centimeter tilbyder den ultimative komfort, når du skal lave dine cocktails.

 

Det hurtige overblik

-          Fremstillet i rustfrit stål

-          Passer perfekt til Bostonshakeren

-          Kan anvendes til at preshake æggehvider

-          Dimensioner: 11 x 15,5 cm