Levering fra 29,- Fri fragt ved ordrer over 499,-  Sikker betaling  

Tom kurv
Fine Strainer Deluxe til drinksDeluxe Fine Strainer
Fine Strainer Deluxe til drinks
Deluxe Fine Strainer i brug
Deluxe Fine Strainer i brug

Fine Strainer Deluxe

Undgå frugtstykker med stil

Pris
Pris: 59,00 kr
11,80 kr
Underret mig!
Beskrivelse

Hvorfor skal jeg vælge en Fine Strainer Deluxe? 

Til en række populære cocktails, såsom Cosmopolitan, Margarita eller Daiquiri, er det nødvendigt at si de helt små frugtstykker og isflager fra, hvilket du kan gøre med en Fine Strainer Deluxe. Fine Strainer Deluxe skal ikke ses som et alternativ til Cocktail Strainer men derimod som et produkt, der fungerer perfekt i samarbejde med din ”normale” strainer eller straineren, der er indbygget i Manhattanshakeren. Med en Fine Strainer Deluxe få du en si i super lækkert design, som svarer til dem, der bruges på professionelle cocktailbarer. Fordybingen i sien har en funktionel fordel, da den gør det let at hælde op i cocktailglas uden at spilde. 

 

Hvordan betjenes en Fine Strainer?

Når du er færdig med at shake din cocktail, og er klar til at hælde den op, sætter du din Cocktail Strainer på din Boston Shaker bund og holder Fine Strainer Deluxe over dit cocktailglas. Hvis du har anskaffet dig en Manhattenshaker, hvor Cocktail Straineren er indbygget, hælder direkte fra din Manhatten Shaker over i et cocktailglas, imens du holder din Fine Strainer Deluxe over glasset.

 

Hvad skal jeg ellers bruge for at komme i gang med at shake?

Hvis du vælger en Fine Strainer Deluxe, så har du sandsynligvis anskaffet en Boston- eller Manhatten Shaker. Derudover behøver du bare en jigger og en muddler og muligvis en Cocktail Strainer for at komme i gang. Er du ude efter det ultimative sæt, kan du også overveje at købe en isknuser

 

Det hurtige overblik

-          Fremstillet i rustfrit stål

-       Professionelt design

-          Passer perfekt sammen med en Boston Cocktail Shaker eller en Manhattan Cocktail Shaker 

-          Du slipper for små frugtstykker eller isflager i din cocktail