Levering fra 29,- Fri fragt ved ordrer over 499,-  Sikker betaling  

Tom kurv
Barske med flad bund 
Barske med flad bund
 
 

Barske m. Flad Bund

Lækker barske til knivskarpe lag

Pris
Pris: 59,00 kr
11,80 kr
Beskrivelse

Hvorfor skal jeg vælge en Barske med Flad Bund?

Med sine 28 cm, det snoede skaft og den flade bund er dette den ultimative barske til alle dine cocktails. Den primære funktion er naturligvis at kunne omrøre dine cocktails, når de ikke skal shakes. Længden gør, at du kan komme helt ned i bunden og røre - eksempelvis når du mixer en Mojito. Udover omrøring gør det snoede design med en flad bund barskeen ideel til at lave en knivskarp lagkonstruktion i dine cocktails eller shots. 

 

Hvordan betjenes en Barske med Flad Bund?

Denne barske har et meget bredt anvendelsesområde takket være det smarte design. Almindeligvis anvendes den til at omrøre dine cocktails, men kan som sagt også anvendes til at give din cocktails eller shots forskellige lag. Deruodver kan den flade bund bruges til at mose mindre ingredienser. Barskeen er fremstillet i rustfrit stål og kan derfor sagtens gå i en opvaskemaskine. 

 

Hvad skal jeg ellers bruge for at komme i gang med at shake?

En Barske er bare en lille del af dit barudstyr. For at komme i gang med at mixe dine egne cocktails behøver du også en cocktailshaker og i de fleste tilfælde også en jigger. Du kan eventuelt overveje at se på et af vores cocktailsæt, hvis du er helt ny i cocktailverdenen. 

 

Det hurtige overblik

-          Fremstillet i rustfrit stål

-          Bredt anvendelses område på grund af det snoede design med flad bund

-          Dimensioner: 28 x 3,5 cm