Levering fra 29,- Fri fragt ved ordrer over 499,-  Sikker betaling  

Tom kurv
freeflowskænkeprop1
freeflowskænkeprop2
freeflowskænkeprop3

Freeflow Skænkeprop

Skænker ca. 1 cl. i sekundet

Pris
Pris: 25,00 kr
5,00 kr
Underret mig!
Beskrivelse

Hvorfor skal jeg vælge en Freeflow Skænkeprop?

Du skal have en Freeflow Skænkeprop for at imponere dine gæster! Ved at anvende en Freeflow Skænkeprop kan du hælde din spiritus direkte fra flasken og op i din cocktail. For at tælle hvor mange cl. af en given spiritus du hælder op i glasset, tæller du blot sekunder. Når du hælder direkte fra flasken og op i din cocktail, kan du selvfølgelig også mikse cocktails hurtigere, da ikke behøver at hælde op i en jigger først. Freeflow Skænkeprop er fremstillet i rustfrit stål og gummi, så den passer til de fleste standard spiritusflasker.

 

Hvordan betjenes en Freeflow Skænkeprop?

Det smarte design gør det nemt at anvende Freeflow Skænkeprop. Du skal blot sætte den ned i flasken og hælde den ønskede mængde alkohol op. For at hælde den rette mængde væske op skal du blot tælle sekunder – forstået som at et sekund = en centiliter. Denne 1:1 regel afhænger naturligvis af hvilken type væske, der er tale om, og hvordan du holder flasken. For at øve dig kan du anvende Freeflow Skænkeprop til at hælde op i en jigger. Så opbygger du hurtigt den nødvendige rutine til at anvende Freeflow Skænkeprop alene.

 

Hvad skal jeg ellers bruge for at komme i gang med at shake?

En Freeflow Skænkeprop er en lille del af dit barskab og skal ses som et alternativ til din jigger. Kig lidt rundt på siden og lad dig inspirere af vores udstyr. Bemærk at Freeflow Skænkeprop ikke skal anvendes sammen med sirupprodukter såsom Rose’s Lime.

 

Det hurtige overblik

-          Smart ­skænkeprop, der lader dig mikse cocktails uden at anvende en jigger

-          Lækkert design i rustfrit stål og gummi

-      Nem at anvende med en 1:1 regel. Således giver skænkeproppen ca. 1 cl væske i sekundet.