Levering fra 29,- Fri fragt ved ordrer over 499,-  Sikker betaling  

Tom kurv
Mixing Glas i lækkert design
Mixing Glas i lækkert design
Halvfyldt Mixing Glas
Mixing Glas i barmiljø

Mixing Glas

Til cocktails der skal omrøres

Pris
Pris: 199,00 kr
39,80 kr
Beskrivelse

Hvorfor skal jeg vælge et Mixing Glas?

Et Mixing Glas er perfekt til klassiske drinks, der skal røres og ikke shakes, eksempelvis en Martini eller Old Fashioned. Fordelen ved glasset er dets robusthed og evne til at holde ingredienserne nedkølede. Glasset er ikke et must-have til nybegynderen men et stilfuldt redskab til at mixe klassiske cocktails på en yderst elegant måde. Det er noget, som feinschmeckeren vil sætte pris på til at fuldende sin hjemmebar.

 

Hvordan betjenes et Mixing Glas?

Glasset bruges til at røre din cocktail kold med isterninger eventuelt ved brug af en Barske med Flad Bund. Herefter straines indholdet med en Julep Strainer.

 

Hvad skal jeg ellers bruge for at komme i gang med at shake? 

Et Mixing Glas er ikke nødvendigt, hvis du er ny i cocktailverdenen, da du eksempelvis kan bruge bunden fra en Manhattan Shaker eller glasset fra en Boston Shaker til at røre din cocktail. Der er mere tale om et nice to have fremfor et must haveVælger du at købe glasset, anbefaler vi, at du også køber en Julep Strainer og en Barske, så glasset kan anvendes på den helt rigtige måde. Eventuelt kan du kigge på vores Mixing Glas Sæt, hvor man får det hele til en favorabel pris.

 

Det hurtige overblik

-          Lækkert design

-          Prikken over i'et i din hjemmebar

-          Volumen: 750 ml

-          Dimensioner: 15 x 11 cm