Levering fra 29,- Fri fragt ved ordrer over 499,-  Sikker betaling  

Tom kurv

Hvordan handler jeg hos jer?

At handle hos Cocktail Vision er simpelt, og det kan gennemføres på 5 trin:

1)     Vælg produkt og læg det i varekurven

2)     Gå til varekurven og indtast adresse samt foretrukket leverings- og betalingsmetode

3)     Accepter vores handelsbetingelser

4)     Bekræft din ordre

5)     Gennemfør købet ved at indtaste betalingsinformationer

Skulle du behøve hjælp til at gennemføre dit køb hos Cocktail Vision, så er du velkommen til at sende os en mail på info@cocktailvision.dksende en sms eller ringe til 42 15 04 10.

 

Er det sikkert at handle hos jer?

Ja, det er sikkert at handle hos Cocktail Vision. Vi gemmer kun de oplysninger som er nødvendige for at kunne gennemføre ordren og samtidig give dig en god service. Det vil sige at vi gemmer dit navn, adresse, telefonnummer og e-mail. Vi videregiver ikke dine oplysninger til tredjepart.

 

Når du køber hos Cocktail Vision, kommer vi aldrig i forbindelse med dine betalingsinformationer. Når handlen gennemføres foregår transaktionen gennem en sikker og krypteret SSL-forbindelse hos Quickpay, PayPal eller hos din egen bank hvis du vælger at betale med en bankoverførsel. 

 

Købeloven giver dig i øvrigt altid 14 dages returret, så du kan trygt handle hos os og opleve vores gode service.

 

Hvor lang tid tager levering?

Vi leverer typisk inden for 1-2 hverdage med Post Danmark, hvis du vælger A-forsendelse.

Vælger du B-forsendelse, er leveringstiden typisk 3-4 hverdage. 

 

Kan jeg selv hente min orde?

Har du lyst til at spare fragten, eller kan du bare ikke vente med at modtage din pakke, så kan du også afhente din ordre på vores adresse i Aarhus:

 

Edwin Rahrs vej 14,1,1

8220 Brabrand

 

Der er også mulighed for at aftale afhentning i Aarhus C hverdage mellem 8-16. Kontakt Mike på 42 15 04 10 for at aftale nærmere.

 

Vi anbefaler at du kontakter os at høre hvad der er af muligheder den pågældende dag, men afhentningstidspunkt kan naturligvis også blive aftalt efter gennemført ordre. 

 

Afhentning i Aarhus: Kontakt Mike på tlf. 42 15 04 10 eller e-mail: info@cocktailvision.dk.

 

Hvordan er kvaliteten på jeres produkter?

Vi sælger kun udstyr, som vi selv har lyst til at anvende. Det vil sige at alt det udstyr du finder hos os er af høj kvalitet og holder til normalt brug. 

 

Har i en butik?

Nej, vi har desværre ingen fysisk butik. For at holde vores omkostninger nede har vi valgt at lægge hele vores forretning online. Du har dog mulighed for at komme og hente dine varer i  Aarhus, efter du har bestilt dem.

 

Vi anbefaler at du kontakter os for at høre hvad der er af muligheder den pågældende dag, men afhentningstidspunkt kan naturligvis også blive aftalt efter gennemført ordre.

 

Afhentning i Aarhus: Edwin Rahrs Vej 14  1. 1. 8220 Brabrand. Der er også mulighed for at aftale afhentning i Aarhus C hverdage mellem 8-16. (Kontakt Mike på tlf. 42 15 04 10 e-mail: info@cocktailvision.dk)

 

Hvad skal jeg betale i fragt?

Vi vil på ingen måde tjene penge på at fragte dine varer hjem til dig, når du har betalt for dem! Derimod skal vi blot have dækket vores udgifter til at fragte varen ud til dig. Derfor er der et gebyr når du bestiller for under kr. 449,-. Bestiller du for over kr. 449,- vil vi gerne sige tak for handlen og betale for fragten.

 

Pris for hurtig levering (1-2 hverdage med Post Danmark): kr. 45,-

Pris for almindelig levering (2-4 hverdage med GLS eller DAO365): kr. 29,-

Der er også mulighed for gratis levering ved ordrer der overstiger kr. 499,-

 

Hvornår trækker i pengene?

Hvornår pengene bliver trukket afhænger af hvilken betalingsmetode du vælger. Vælger du den anbefalede betalingsmetode ved at benytte enten Dankort, Visa, Master Card, Diners Club, JCB eller Mobile Pay, så bliver pengene først trukket, når dine varer er afsendt. Ved PayPal bliver pengene trukket med det samme. Hvis du betaler med bankoverførsel bliver de naturligvis først overført når du gør det i din bank. I den forbindelse skal vi gøre opmærksom på at vi ikke sender din pakke før vi har modtaget pengene.

 

Udvidet fortrydelses- og ombytningsret i forbindelse med jul

For alle ordrer købt i november og december gælder der en udvidet fortrydelses- og ombytningsret til og med 1. februar.

Du kan derfor trygt handle dine julegaver hos os.