Levering fra 29,- Fri fragt ved ordrer over 499,-  Sikker betaling  

Tom kurv

Gæsteblog: Sloe Gin Fizz

Sloe Gin Fizz

Mikkel fra Cocktailnørden.dk har skrevet et indlæg om Sloe Gin Fizz, en forfriskende drink, som er perfekt til sensommerdagene på terrassen, i parken eller hvor man nu ellers har brug for at slappe af med en drink i hånden. Følg Cocktailnørden på Facebook eller Instagram, hvis du både vil have opskrifterne og lære historien bag de bedste cocktails og drinks.

En lang og tiltrængt sommer er ved at være slut, og der er ikke så mange muligheder for at servere daiquirys, caipirinhas eller gin & tonics på terrassen. Men fortvivl ikke, hvis du stadig har brug for en drink, der kan køle dig af på en varm sensommerdag: Stik ned til din nærmeste spiritus-forhandler og skaf dig en flaske sloe gin – og slap så af med en Sloe Gin Fizz. Og hvis du ikke har hørt om sloe gin før? Intet problem, læs blot videre.

Sloe gin er, som navnet mere end antyder, en gin-baseret likør, lavet ved at lade slåenbær trække i en high-proof gin, dvs. en med høj alkoholprocent, tilsat en smule sukker. Den er oprindeligt fra England, hvor man tidligere havde brug for en måde at maskere smagen af noget af den dårlige gin, der var på markedet. Nu om stunder er det ikke nødvendigt længere, faktisk laver mange af de store kvalitetsmærker som Plymouth og Hayman’s deres egen sloe gin.

Nu er slåen ikke i sig selv et specielt velsmagende bær, men i kombination med alkoholen og den ekstra sødme bliver sloe gin til en perfekt kombination af en både tør og forfriskende drik. Og i kombination med citron, sukker og perlende danskvand bliver det til en Sloe Gin Fizz.

Opskrift, Sloe Gin Fizz:

6 cl. sloe gin
3 cl. citronsaft (friskpresset naturligvis)
1,5 cl. sukkerlage
Toppes med danskvand.

Sloe gin, citronsaft og sukkerlage shakes med is og straines op i et collinsglas – gerne afkølet på forhånd. Fyld resten af glasset med danskvand og drinken er klar!

.

Populære produkter

  • Boston Cocktail Sæt
  • Mojito Cocktail Sæt Deluxe
  • manhattacocktailsæt