Levering fra 29,- Fri fragt ved ordrer over 499,-  Sikker betaling  

Tom kurv

Hvad er formålet med Cocktail Vision?

Hos Cocktail Vision arbejder vi ud fra følgende mission:

Udbred den gode cocktail - og afliv myten om at det er besværligt at lave cocktails, hvis man ikke selv er bartender.

Denne mission vil vi opnå ved at give dig adgang til lækkert men billigt cocktailudstyr, en masse tips, opskrifter og guides som du kan bruge derhjemme. Der lægges vægt på, at det inspirationsmateriale som findes på hjemmesiden kan anvendes direkte i hjemmet. Det sikres blandt andet ved, at opskrifterne på vores hjemmeside kun indeholder ingredienser, du kan finde i et velassorteret supermarked.

Hos Cocktail Vision har vi det som vores mål at blive den glade amatørs foretrukne platform, når det handler om inspiration vedrørende cocktails og det udstyr, der skal til for at mixe dem. Dermed vil vi også gerne høre dine gode ideer og kommentarer i forbindelse med det, der vedrører den gode cocktail. Vi tror på, at vi sammen kan skabe den rigtige stemning, som er en af hovedingredienserne i en nævneværdig cocktail. Hos Cocktail Vision sigter vi efter følgende vision:

Vores løsning skal være det naturlige samlingspunkt for de glade cocktailamatører, som kan søge ny inspiration, dele erfaringer og sikre sig det nødvendige barudstyr.